Категории

Цифровите домофонни системи Бетамарк се използват в жилищни сгради за осъществяване на аудио или аудио-видео връзка между входа на сградата и отделните апартаменти. Наред с основните функции като позвъняване, разговор и отключване, системата позволява и много допълнителни функции, които са невъзможни при обикновените аналогови системи.

  Минималната конфигурация на системата включва входно табло, захранваща централа и съответния брой аудио или видео домофони.

  Входните табла се предлагат в две разновидности:

- с клавиатура и дисплей,

- с цифрови бутони.

  Към двата вида входни табла могат да се добавят видеокамера за видео наблюдение на входа и четец за чип-карти. Това може да стане лесно и по всяко време, тъй като системата е модулна и позволява добавяне на различни модули, според желанието на клиента.

  Към таблата с бутони може да се добави и кодова брава за отключване с персонален четирицифрен код. При системите с клавиатура и дисплей, кодовата брава е вградена.

  Цифровите системи позволяват и включването на множество допълнителни видеокамери и разговорни устройства, както персонално за всеки абонат, така и общи за целия блок или затворен комплекс от блокове.

  Цифровите системи позволяват и изграждане на вътрешни връзки между абонатите за вътрешна комуникация между съседи или връзка с портиер и охрана, без да е необходимо допълнително окабеляване.

  Системата също така позволява изграждането на аудио или видео връзки с общ портиер за няколко входа или блока, както и с охраната на цял жилищен комплекс от затворен тип с до 99 блока.

  При цифровите системи се намаляват значително разходите за кабели и се улеснява монтажа.

 

Безплатна Доставка