Категории
 1. Собственик на интернет магазина е „Хит Електроникс” ООД, с местоположение гр. Монтана ж.к. „Плиска” бл.4 вх. В ап. 1.
 2. Поръчките могат да се приемат:
  • на e-mail адрес: info@hit-electronics.com
  • чрез директна покупка в електронния магазин
  • на телефон: +359 96 304 314; +359 876 304 314
 3. Поръчките в интернет магазина могат да бъдат заявявани 24 часа в денонощието през цялата година. Поръчките се изготвят в работни дни след 15ч. В Събота и Неделя, както и в празничните дни, поръчките се разглеждат в най - близкия работен ден. Приемането на поръчките се осъществява от момента на потвърждаване на поръчката от клиента чрез e-mail или по телефона.
 4. Необходимо условие за реализация на поръчката е да подадете Вашият телефонен номер и e-mail адрес.
  След като заявите поръчката, ще получите e-mail или телефонно обаждане с детайлите за поръчката.
 5. Заявяването на поръчката означава, че:
  • изразявате съгласие за събиране на личните Ви данни, необходими за осъществяване на поръчката в интернет магазина ,
  • изразявате съгласие, с което подписвате договор за покупка,
  • съгласни сте с правилника на магазина и ще го съблюдавате.
 6. В случай, че даден продукт от поръчката не е достъпен в магазина, тогава клиентът ще бъде информиран за ситуацията с неговата поръчка и ще бъде взето решение по какъв начин ще се реализира поръчката (дали ще има частична реализация, дали ще бъде удължен периода за получаване и дали ще бъде анулирана цялата поръчка).
 7. Клиентът може да се откаже от цялата поръчка до момента на нейното изпращане.
 8. Цените, които са посочени в интернет магазина са в български левове с включено ДДС и важат само при електронно пазаруване /през сайта или по телефона/.
 9. Реализацията на поръчката, направена от клиента се осъществява чрез наложен платеж, чрез плащане по банков път или чрез електронно разплащане през системата на peypal.
 10. Не носим отговорност за евентуални закъснения при доставката на поръчката, които са възникнали по вина на куриера.
 11. Всички продукти са визуализирани със снимка. Фирмата си запазва правото да изпрати продукт, който не отговаря точно на снимката, но като функционалност, характеристики и цена отговаря напълно на продукта от снимката;